Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΕΛΟΚ τελευταία νέα




Συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Καράτε Κωφών
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) είναι στην διαδικασία στελέχωσης της εθνικής ομάδας καράτε ενόψη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Nueva Esparta, στην Βενεζουέλα το 2012.



Χρυσό στο Ευρωπαϊκό η Πουλίδου !
Το Χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Κυράτσα Πουλίδου στην κατηγορία άνω των 54 κιλών Νεανίδων του 38ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ελληνίδα αθλήτρια κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Λιθουανή Ροζάγιεβα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος οχτακόσιοι εβδομήντα δύο αθλητές από 46 χώρες.

Αναβάθμιση του Καράτε στην Δ' κατηγορία αθλημάτων
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε τις επιχορηγήσεις για το 2011 της Δ’ κατηγορίας αθλημάτων, του Εθνικού Αθλητικού Σχεδιασμού, δηλαδή των Αθλημάτων Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας, με Στοχευμένη Κρατική Συνδρομή. Στην παραπάνω κατηγορία περιλαμβάνεται πλεόν και το άθλημα του Καράτε, όπου θα επιχορηγηθεί με 150.000 ευρώ για το 2011, μετά από μελέτη της δραστηριότητας, των επιτυχιών του και της δράσης του στον χώρο του αθλητικού τουρισμού, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


WKF Camp/Cup 2011
To 4o Προπονητικό Σεμινάριο & Κύπελλο Νέων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε θα πραγματοποιηθεί στο Sport Camp στο Λουτράκι 4-10 Ιουλίου 2011 με διεθνώς καταξιωμένους εκπαιδευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου