Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Eκδήλωση έναρξης λειτουργίας του Ολυμπιακού Κέντρ. Άνω Λιοσίων


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη εκδήλωση έναρξης λειτουργίας του «Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων» που αποτελεί πλέον το σπίτι όλων των μαχητικών αθλημάτων.
img_2870_s.jpgZoomΗ εκδήλωση οργανώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Γενική Γραμματεία Τουριστικής Αξιοποίησης, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Φυλής, τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και τις Ομοσπονδίες της Πάλης, του Τζούντο, του Τάε Κβον Ντο, της Πυγμαχίας, του Παγκρατίου, του Γου Σου Κουνγκ Φου, του Ζιου Ζίτσου και φυσικά του Καράτε.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν μαθητές δημοτικών σχολείων της περιοχής όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα μαχητικά αθλήματα μέσα από μία σειρά προπονήσεων και επιδείξεων όλων των αθλημάτων, ενώ πολλοί Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές χαιρέτησαν τους παρεβρισκόμενους μαθητές μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Ο Μάνος Δημητριάδης με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Γερουλάνο














Την επίσημη μεταολυμπιακή έναρξη λειτουργίας του σταδίου έκανε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Σταυρούλας Δήμου, του Δημάρχου Φυλής, κ. Δημήτρη Μπουραίμη και του Γενικού Γραμματεά Αθλητισμού, κ. Πάνου Μπιτσαξή.
Την παρουσίαση του αθλήματός μας ανέλαβαν ομάδες μικρών αθλητών των συλλόγων «Α.Σ. Οδυσσέας» και «Α.Σ. Ακαδημία Σότοκαν Καράτε» οι οποίοι προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, κ. Ν. Ξένου, κ. Μ. Σουμπασάκη και κ. Χ. Καρκαχλή. Στην πεντάλεπτη επίδειξη του καράτε η εθνική ομάδα των γυναικών (Ε. Χριστοδούλου, Ε. Καβακοπούλου, Κ. Μελίδου) παρουσίασε ομαδικό κάτα με ανάλυση τεχνικών και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Δημήτρης Τριανταφύλλης με τον Πρωταθλητή Ευρώπης του ομαδικού Γιώργο Τζάνο έδειξαν στους παρεβρισκόμενους με θεαματικό τρόπο πώς είναι το αγώνισμα του κούμιτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου