Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Εθνική Πόλο Γυναικών - "Μπορούμε να πάμε ψηλά"



Την αισιοδοξία της για το μέλλον της εθνικής ομάδας εξέφρασε με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας η Αλεξάνδρα Ασημάκη.
Η διεθνής πολίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους αγώνες που έδωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον Βόλο και στο World League της Κίνας.

Αρχικά, η φουνταριστή της Βουλιαγμένης τόνισε: "Παρουσιαστήκαμε με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τις προηγούμενες φορές. Η ομάδα ήταν ανανεωμένη, με νέα κορίτσια που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν παλαιότερα, και δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε πράγματα στο μέλλον. Αν αυτή η ομάδα δέσει, μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Στα προκριματικά δεν είχαμε κάνει ούτε μία προπόνηση μαζί. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε όλο και καλύτερες, αν και στον αθλητισμό ποτέ δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά για το μέλλον".

Σχετικά με το World League επεσήμανε: "Δυστυχώς είναι η μόνη διοργάνωση που μας έμεινε να κυνηγήσουμε φέτος το καλοκαίρι, αφού δεν τα καταφέραμε στο Προολυμπιακό. Άποψή μου είναι πως η ομάδα θα κατέβει στους αγώνες με πάθος και στόχο για το καλύτερο δυνατό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου